Nails

Vind je het ook zo leuk om een mooie kleur en/of creatie op je nagels te hebben? En wat is er dan fijner dat dit ook ruim 3 weken op je nagels blijft zitten met een mooie glans!

Ik werk met de beste en mooiste Gelpolish en Rubberproducten om ervoor te zorgen dat je natuurlijke nagel niet beschadigd en dat je kunt genieten van je nagels. Er is een groot aanbod van ruim 125 kleuren. Een behandeling duurt circa 1 uur.

Er is van alles mogelijk met je nagels in mijn beautysalon: van versteviging tot diverse soorten Nail Art. Samen gaan we op zoek naar een persoonlijke, gewenste creatie.
Ben je een iemand die last heeft van nagelbijten, ook hiervoor bied ik een maatwerk oplossing. Zelfs voor een complete reconstructie van je nagel kun je bij mij terecht. Neem gerust vrijblijvend contact op en samen kijken we wat de best passende behandeling is voor jouw nagels en wensen.

Tips om zo lang mogelijk plezier te hebben van je nagels:

    Ik adviseer om dagelijks een nagelolie op je nagelriemen aanbrengen en inmasseren. Deze is te koop in de salon.
     Vijl je nagels niet wanneer je het product op je nagels hebt, zo komt er lucht onder en laat de Gelpolish los.
     Trek nooit het product eraf als deze een stukje los heeft gelaten. Dit kan je natuurlijke nagels ernstig beschadigen. Ik kan het product op een veilige manier voor je verwijderen, zodat je natuurlijke nagel niet beschadigd.
     Ik raad af om dit product bij kinderen onder de 16 jaar te gebruiken.