Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden en huisregels van beautysalon ‘Linda Huisman’:

Wanneer je bij beautysalon ‘Linda Huisman’ een afspraak maakt, ga je akkoord met de huisregels.

Wensen/klachten:

Ik doe er alles om een goede kwaliteit diensten en mooie producten aan te bieden. Daarom stel ik het zeer op prijs als je aangeeft wat je precies verwacht en wat je wel of niet prettig vindt.
Mocht het toch voorkomen dat je ergens niet tevreden over bent, laat het mij dan alsjeblieft weten, zodat we samen naar een oplossing kunnen kijken.

Contra-indicaties:

Er wordt niet behandeld bij de volgende aandoeningen:

                       Koorts en/of koortslip
            Besmettelijke huidziekten
     
Schimmelinfectie in de nagel

Indien je twijfels of vragen hebt over het bovenstaand, neem dan gerust contact op.

Intake:

Wanneer iemand voor het eerst komt, doe ik een uitgebreide intake waaronder je wensen besproken worden en je eventuele allergieën/gezondheid besproken worden. Tevens worden je persoonlijke gegevens in kaart gebracht.
In verband met de ‘Privacy Wet’ worden deze gegevens in een gesloten ruimte bewaard en niet met derden gecommuniceerd.

Afspraak maken:

Afspraken kunnen worden gemaakt per:

        Telefoon
     Whatsapp
               Mail

Wanneer ik bezig ben met een behandeling, neem ik geen telefoon aan om de rust in de salon te bewaren. Je kunt altijd mijn voicemail inspreken en dan word je zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Afspraak annuleren:

Je kunt tot 24 uur voor de afspraak kosteloos de afspraak verzetten of annuleren. Wanneer je te laat de afspraak annuleert, ben ik genoodzaakt om de behandeling voor 50% in rekening te brengen. Als de geboekte behandeling met een cadeaubon zou worden betaald en je komt niet opdagen of zegt te laat af, komt deze cadeaubon te vervallen. Uiteraard zijn onvoorziene omstandigheden daargelaten.

Wanneer je te laat bij je behandeling komt, word de tijd dat je te laat was in mindering gebracht op de totaal geboekte behandeltijd. Wel wordt de volledige behandeling berekend.

Cadeaubonnen:

De cadeaubonnen van ‘Linda Huisman’  zijn in te wisselen voor alle soorten behandelingen of voor producten. Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor contanten.

Algemene huisregels:

     Ik behoud het recht om klanten te weigeren waarvan de persoonlijke hygiëne te wensen overlaat.
     Kinderen kunnen worden behandeld na overleg met ouder/verzorger. Bij kinderen jonger dan 16 jaar is het zeer wenselijk dat er een volwassene meekomt.
     Mannen zijn uiteraard ook welkom in de beautysalon.
     Alle lichaamsbehandelingen die te boeken zijn in de beautysalon, zijn van strikt niet-erotische aard.
     Bij ongewenst gedrag en/of mochten de omstandigheden die mij daartoe dwingen, staak ik per direct de behandeling en verzoek ik je, na betaling van de volledige behandeling, de beautysalon te verlaten.